Kerstborrel? Juist nu.

De volgende clichés zijn al geboren in 2020: “Wat een onzekere tijd hè?”, “Hoe komen jullie deze tijd door als bedrijf?” Iedereen heeft ze al gehoord of gelezen. Maar laten we kijken naar de mogelijkheden en met elkaar een beetje licht in deze bijzondere tijd brengen door middel van een kerst- of nieuwjaarsborrel.

Misschien hebben jullie dit jaar je personeelsfeest of bedrijfsuitje in de ijskast gezet en zijn jullie toe aan iets gezelligs. Nog even en het is weer tijd voor een vrolijke of juist ingetogen kerstborrel. Of voor een inspirerende, stijlvolle nieuwjaarsreceptie. Tijd voor een feestje dus!

Een kerstfeest organiseren is één van de beste ideeën om een sterke relatie met je klanten of collega’s op te bouwen. Een mooie manier om je waardering te tonen en om elkaar te ontmoeten. Maak gebruik van deze kans en laat je inspireren bij Hoefslag Barneveld. Onze adviseurs staan voor u klaar om onder het genot van een bakkie koffie de mogelijkheden en wensen te bespreken. Aan alles wordt gedacht. Klinkt relaxt, toch?

We zijn deze tekst begonnen met een aantal “nieuwe clichés”. En ook wij beseffen dat we met elkaar moeten zoeken naar mogelijkheden. Wij hebben mooie zalen met meer dan genoeg ruimte. Zo kunnen wij grotere groepen tot 170 personen een mooie kerstfeest bieden. Juist nu is er de kans om uw feestje door te laten gaan! Met al uw gasten, een muziekje, een drankje en al die gezelligheid waar we behoefte aan hebben. En alles uiteraard coronaproof voor u en uw gasten.

Neem snel contact met ons op om een datum en tijdstip vast te zetten van uw voorkeur. Toch eerst even inspiratie op doen voordat u contact op neemt? Kijk dan snel even bij onze top 10 activiteiten suggesties voor een geslaagde kerst-/nieuwjaarsborrel.

Vragen? Live Chat