Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren?

Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren? Begin op tijd!

Wat vliegt de tijd! Voor je het weet is het jaar alweer om. Of: zó lig je aan het strand en zó zit je bij de kerstboom. Clichés te over als het gaat om de tijd. Maar in gemeenplaatsen zit altijd een kern van waarheid: het gaat inderdaad harder dan je denkt. Nog even en het is weer de periode van het jaar voor een vrolijke of juist stemmige kerst- of nieuwjaarsborrel. Of voor een inspirerende, stijlvolle nieuwjaarsreceptie.

Voorkeur voor Het Hoefslag?
Wilt u een kerstborrel organiseren en wilt u dit sfeervolle evenement bij voorkeur laten plaatsvinden bij Hoefslag Barneveld? Op de datum en het tijdstip van uw voorkeur? Begin dan op tijd. Hoe eerder hoe beter! Wilt u absoluut zeker zijn van uw reservering en boeking, neem dan in september, uiterlijk oktober contact op met eigenaar en gastheer Herman Blokland. Om hiervoor ideeën op te doen hebben wij alvast een top 10 samengesteld.

Maak snel een afspraak
De jaarwisseling lijkt nog verder weg dan kerst. Maar ook hier geldt: wilt u een nieuwjaarsborrel organiseren of een nieuwjaarsreceptie organiseren? Prik een dag, datum en tijdstip en bel snel voor een afspraak met Herman. Het zou jammer zijn als iemand u net voor is. We ontvangen u en uw gasten straks graag in Het Hoefslag, sfeervol verlicht en gedecoreerd. Stijlvol, stemmig en passend bij de mooiste tijd van het jaar.

Vragen? Live Chat